Merk

Bij de behandelingen gebruik ik het professionele Franse merk Bernard Cassière. Dit merk heeft verschillende productlijnen die exclusief zijn voor schoonheidssalons, en spa’s. Omdat iedere huid anders is, zijn de recepturen afgestemd op de huidfysiologie in het algemeen en de verschillende huidtypen in het bijzonder.

Bernard Cassière heeft sinds 2000 zijn marktpositie versterkt, als een echt hoog kwalitatief alternatief voor gebruik in schoonheidssalons. Door de introductie van de hydraterende hennep/bamboe serie in 2001 (dat ook de meest gebruikte serie werd), heeft het merk zich kunnen onderscheiden van de meer traditionele schoonheidswereld. Gedreven door succes lanceert het merk in 2003 een nieuwe trend met het cacaoserie. Deze serie wordt snel aangevuld met een antistressbehandeling op basis van (eetbare) chocolade. Het wordt een groot succes en de chocoladeliefhebbers staan in de rij voor deze behandeling.

Bernard Cassière is ook een ethisch merk. Daar waar mogelijk worden actieve werkstoffen van fairtrade handel geselecteerd.

Voor iedere huid een behandeling… Met de complete series voor gelaat en lichaam, wordt voor elk huidtype een aangepaste oplossing aangeboden. Professionele behandelingen die toegankelijk zijn door de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

ANESI

ANESI is een cosmetica merk afkomstig uit Spanje. Al meer dan 40 jaar een toegewijde leider in de professionele schoonheidswereld. Formuleringen worden ontwikkeld door onze specialisten in onze eigen laboratoria, onder strenge kwaliteitseisen.

De laboratoria zijn ISO 9001 MP gecertificeerd om de hoogste kwaliteit te garanderen.

ANESI LAB producten worden ontwikkeld met de hoogste percentages actieve ingrediënten gekozen, voor hun potentie en werkzaamheid, vermengt met unieke geuren om luxe geavanceerde formules te creëren. Onze schoonheidsrituelen combineren de nieuwste technologie met wellness, heerlijke massage protocollen om het uiterlijk van de huid zichtbaar te vernieuwen en te verbeteren, gecombineerd met een prachtige zintuiglijke ervaring voor opmerkelijke resultaten.

Bernard Cassière: 100% origineel – 100% professioneel

Contactgegevens

Queens Care – Sandra Vos
Erik Herfststraat 1
5144 ZG Waalwijk
06 1584 3777

Openingstijden

Maandag
10.00 – 17.00

Dinsdag
10.00 – 17.00

Woensdag
10.00 – 17.00

Donderdag
10.00 – 21.00

Vrijdag
10.00 – 19.00

Zaterdag
10.00 – 17.00

Zondag
13.00 – 18.00