Behandelingen op maat

Een eerste bezoek aan Queens Care begint met een huidanalyse. Vervolgens worden daar de producten bij gekozen die aansluiten op de behoefte van het lichaam en met name de huid. Een behandeling wordt daardoor een verantwoorde weldaad en levert een heerlijk ontspannen gevoel op.
Hoewel ik me specialiseer in gezicht- hoofd- en lichaamsmassage, kan men bij mij ook terecht voor alleen het epileren/verven van wenkbrauwen, verwijderen van mee-eters of een ontspannend masker, bijvoorbeeld.

Ik wil de mensen ontspanning bieden en tegelijk advies en behandeling op maat. Na een bezoek aan Queens Care moet men met een heerlijk ontspannen gevoel vertrekken. En men moet weten dat men de best denkbare behandeling krijgt. Ik heb daarvoor meerdere lijnen met producten die speciaal zijn voor elke huid. Een droge huid heeft een behandeling met andere producten nodig, dan bijvoorbeeld een vette huid. Ik heb gekozen voor producten van Bernard Caissière en die bieden mogelijkheden voor verschillende huidtypes.

Lichaamsbehandeling

Ontspannende lichaamsbehandeling met verrukkelijke karamel. Opgedragen aan de fans van zoetigheden. Voor een intens moment van ontspanning met heerlijk zoete geuren. Voordelen. Intense voeding. Glanzend resultaat en een fluweelzachte huid.

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen epileren, om de vorm optimaal te maken.

Verven om de wenkbrauwen een natuurlijke kleur te geven die u past.

Wimpers zwart verven om je oogblik compleet te maken.

Harsen

Harsen of waxen is een van de meest populaire manieren van tijdelijke haarverwijdering. Zoals de naam al zegt, wordt er gebruikgemaakt van hars, die aangebracht wordt op de huid. Hierbij komen de lichaamsharen vast te zitten in de hars. Vervolgens wordt de hars tegen de haargroeirichting in van de huid getrokken.

Gezichtsbehandelingen

Veel mensen komen bij een schoonheidsspecialist omdat ze er goed uit willen zien, het lekker vinden, even rust willen hebben om daarna weer ontspannen de deur uit te gaan. Dat is wat Queens Care u ook te bieden heeft. U zult de gezichtsbehandelingen ervaren als een unieke behandeling van zorg en aandacht. Op het moment [...]

Contactgegevens

Queens Care – Sandra Vos
Erik Herfststraat 1
5144 ZG Waalwijk
06 1584 3777

Openingstijden

Maandag
10.00 – 17.00

Dinsdag
10.00 – 21.00

Woensdag
gesloten

Donderdag
10.00 – 21.00

Vrijdag
10.00 – 19.00

Zaterdag
10.00 – 17.00

Zondag
13.00 – 18.00